7 γράμματα - Love Issues | Απόστολος Μωραϊτέλλης

Αγόρασε το!

                                                                                                                         7 γράμματα eBook

Μια ερωτική ιστορία σαν χιλιάδες άλλες. Μια ζωή που δεν συντροφεύει τα ημερολόγια, τους ανθρώπινους νόμους.
Ένα συνεχόμενο θαύμα σε κόσμο που δεν ψάχνει τον Θεό του. Μια ωδή στην γυναίκα. Την αιτία που η ζωή ανέχεται τον πόνο.
Η ζωή τους διάλεξε. Πρόσφερε τις στιγμές. Μια εναλλαγή που εξαντλεί τους πρωταγωνιστές. Τους ανθρώπους, τις θνητές μηχανές που αγωνίζονται ενάντια στον εχθρό χρόνο. Άνθρωποι βαφτισμένοι στην αγάπη. Παλεύουν να τον ζήσουν, να τον κρατήσουν. Μια σχέση που δεν την ζήλεψαν. Μια αναμέτρηση με τα σύνορα τους σε κάθε τους σμίξιμο. Ένας έρωτας χαραγμένος στα γράμματα του.
Ζητώντας το πάθος που δεν γνώρισα, κουβαλώ την σκέψη σου κάθε στιγμή μου. Μαζί παντού, είσαι ο χρόνος που πάνω του ξετυλίγεται η κάθε μέρα μου. Σε εποχή που η ελπίδα σβήνει και η χαρά είναι πιο ακριβή κι από το χρυσό, εγώ, δραπέτης, με την ψυχή μου να ζωντανεύει στην λαχτάρα να σε ζήσει, ζω την ιερή μου στιγμή δέσμιος να γράφω μια ιστορία που την απειλεί η λογοκρισία των ανθρώπων.
Ταξιδευτές ζωής. Προσκυνητές της. Είναι δραπέτες του χρόνου. Σε δική τους εποχή χτίζουν φωλιές, αγκαλιές, γεμίζουν σεντούκια με μνήμες. Άρωμα που μένει στο χρόνο.

 
 

Turn to previous page Turn to next page

 

Δεν μπορεί κανείς να τσαλακώσει τις σελίδες του 7 γράμματα, αφού διαβάζεται διαδικτυακά. Προς το παρόν υπάρχει μονάχα σε ηλεκτρονική μορφή και στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά. Aφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στην παραζάλη του έρωτα και αν σας αρέσει πολύ, προτείνετέ το και στους φίλους σας. Κάντε σχόλια και συζητήσεις στα θέματα καρδιάς που θέτει ο συγγραφέας και πείτε μας την γνώμη σας σε κάθε συνέχεια, που υποσχόμαστε ότι θα είναι συναρπαστική. Ιδανικός καιρός για τον έρωτα που έρχεται πάντα απρόβλεπτος σαν κλέφτης.

Καλή ανάγνωση