Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ - Love Issues | Απόστολος Μωραϊτέλλης

Αγόρασε το!

Tο νέο μυθιστόρημα του Απόστολου Μωραϊτέλλη, "Ο ταχυδρόμος", άμεσα διαθέσιμο από τις εκδόσεις Διάνοια. Βρείτε το τώρα εδώ...

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Book

Turn to previous page Turn to next page

Ελλάδα 2015.
Το ταξίδι του Φίλιππου στο Άγιο Όρος θα γίνει αφορμή για να βρεθεί αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Περιπλανώμενος σε επαγγελματικές επιλογές που δεν του προσφέρουν έναν σκοπό αντάξιο της δαπάνης του θα τον ανακαλύψει στην Μοναστική πολιτεία του Άθω, στον τόπο που ο χρόνος δεν καταδυναστεύει τους ανθρώπους. Εκεί θα μάθει πως έχει επιλεγεί για να εκτελέσει μια αποστολή που θα τον οδηγήσει έξω από τις σταθερές της ζωής του. Θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο στην σκιά του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού που αναπτύχθηκε τεχνολογικά και κατέληξε να αμφισβητεί την ύπαρξη Του Θεού. Στην περιπέτεια που ξεκινά με την αποχώρηση από το Άγιο όρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με πνευματικές προκλήσεις και κινδύνους που θα τον φέρουν κοντά στον θάνατο και θα δοκιμαστεί στον πιο μεγάλο πειρασμό.
Ένας αγώνας δρόμου για τον ίδιο μετατρέπεται σε μια σκυταλοδρομία με άγνωστους συμπαραστάτες, βιώνοντας απώλειες και παρεμβάσεις που ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνάμεις.
Ένα μυθιστόρημα που μέσα από την πλοκή του διασταυρώνεται η αθεΐα που χαρακτηρίζει τον σύγχρονο άνθρωπο με την θεϊκή παρέμβαση που αλλάζει ισορροπίες ανατρέποντας επίγειες επιδιώξεις που αντιβαίνουν στον νόμο Του.
Μια ιστορία για το μεγαλείο της ανθρώπινης διάνοιας, μετατρέπει τον Φίλιππο σε έναν σύγχρονο Δαυίδ που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γολιάθ με όπλα την θεϊκή προστασία και την θέληση του να εκτελέσει με επιτυχία την αποστολή του, παραδίδοντας το πολύτιμο έγγραφο που μεταφέρει.

Καλή ανάγνωση